Strøyer
20-12-2010, 16:11
Opskrift: Kalkun med whisky.
Man køber en kalkun på fem kilo (til 6 personer) og en Flaske whisky.
Dertil salt, peber, olivenolie og spækstrimler.
Kalkunen belægges med spækstrimler, den snørers, saltes og pebres og
overhældes med lidt olivenolie.
Sæt ovnen på 200 grader.
Skænk så et glas whisky og drik en skål for det kommende gode
resultat.
Indstil termostaten efter 20 minutter på 250 grader, så den får et
ordentlig pulver.
Skænk yderligere tre glas whisky op og drik dem.
Efter en hal tsims tid vænner du fulen og bliver ved mæ at hllde øje
med stajninngn.
Giw vissskyflasken å ta en lill EN.
Efter ænnu en hal tsims tschid schlændrr du laaaaaangshomt hæn til
åvnn å vænnnr kaaahaalkunn.
PASSCH PÅ att du hik brændr håååndn på den schkide åvnnn.
Å sschå tsar vi ænnu fæææhææm-schyww sjisskywusse mænns piiihiipfulen
schtajer widre iæææn trææhææ tsimer (schhirka – åp i røwwwen mæ det!)
Huuschk å piss vær tiihiinde minut! Kaahhaan de overhoooovedt la saj
gør, schå kryw hæn til åvvvn å prøvv å riwwe kaahhallkunn UD!
Samml så den satansforbandde piihhipfuuul op fra gåååhååållwwet og
smid den påå et faahhad.
PASCH på a du ikkk gliiiiiiiiderr på det schiidefeeheetede køøøøkngål!
Kann duikkk uuunddgå det, schå prøvv igen (ååååoppp og sssccchtå –
dengikk scchkuikk tihihihahi …….. schku åssspisslimajet).
Tag en lur. Spis kalkunen kold næste dag med mayonnaise og aspirin
Kan også laves med bourbon...
Man køber en kalkun på fem kilo (til 6 personer) og en Flaske whisky.
Dertil salt, peber, olivenolie og spækstrimler.
Kalkunen belægges med spækstrimler, den snørers, saltes og pebres og
overhældes med lidt olivenolie.
Sæt ovnen på 200 grader.
Skænk så et glas whisky og drik en skål for det kommende gode
resultat.
Indstil termostaten efter 20 minutter på 250 grader, så den får et
ordentlig pulver.
Skænk yderligere tre glas whisky op og drik dem.
Efter en hal tsims tid vænner du fulen og bliver ved mæ at hllde øje
med stajninngn.
Giw vissskyflasken å ta en lill EN.
Efter ænnu en hal tsims tschid schlændrr du laaaaaangshomt hæn til
åvnn å vænnnr kaaahaalkunn.
PASSCH PÅ att du hik brændr håååndn på den schkide åvnnn.
Å sschå tsar vi ænnu fæææhææm-schyww sjisskywusse mænns piiihiipfulen
schtajer widre iæææn trææhææ tsimer (schhirka – åp i røwwwen mæ det!)
Huuschk å piss vær tiihiinde minut! Kaahhaan de overhoooovedt la saj
gør, schå kryw hæn til åvvvn å prøvv å riwwe kaahhallkunn UD!
Samml så den satansforbandde piihhipfuuul op fra gåååhååållwwet og
smid den påå et faahhad.
PASCH på a du ikkk gliiiiiiiiderr på det schiidefeeheetede køøøøkngål!
Kann duikkk uuunddgå det, schå prøvv igen (ååååoppp og sssccchtå –
dengikk scchkuikk tihihihahi …….. schku åssspisslimajet).
Tag en lur. Spis kalkunen kold næste dag med mayonnaise og aspirin
Kan også laves med bourbon...