Fenderen.dk
 

Gå tilbage   Fenderen.dk > Mekaniske forumet > Motor

Motor Spørgsmål til motorer af alle arter kan stilles her. Inden- og/eller udenbords og/eller jetski - bare skyd løs.

» Online brugere: 64
2 medlemmer og 62 gæster
DanielNerie, pitermt
Fleste brugere online var 289, igår at 08:18.
» Sponsorer
» Tilmeld dig nu


Vil du være en del af Danmarks bedste bådforum?
SÅ KLIK HER OG OPRET EN PROFIL

Svar
 
Emne værktøjer Visning af emner
  #1  
Gammel 30-06-2019, 20:41
Christopher Christopher er offline
Amøbe - tæt på vandet
 
Tilmeldelsesdato: Aug 2014
Bopæl: Nordsjælland
Indlæg: 32
Øv motorproblemer med Evinrude ETec 90hk

Er løbet ind i motorproblemer med min Evinrude ETec fra 2009

Forløb:
I går sejler vi hjem fra Sverige med 26kn og motoren spinder. Den er næsten tom for benzin så fylder 70 liter på.

Sætter den i vandet i dag og sejler ud af havnen uden problemer. Idet den planer sker der noget og den taber fuldstændig fart og går ujævnt. Sejler tilbage uden problemer.

Har skiftet vandudskiller og benzinfilter uden at det hjælper. Tændrørene ser noget sorte ud, men dør de så pludseligt??

Der er ingen fejllamper i displayet.

Status er stadigvæk at motoren går fint indtil et vist antal omdrejninger. Her sprutter og ryger og ryster den.

Har I nogen bud på hvad der kan være galt?? Jeg har benzinen under mistanke det er den eneste aktivitet der har været med båden før det gik galt, men så skulle adskillelige biler i nordsjælland også være døde??
Reply With Quote
  #2  
Gammel 01-07-2019, 12:13
Christopher Christopher er offline
Amøbe - tæt på vandet
 
Tilmeldelsesdato: Aug 2014
Bopæl: Nordsjælland
Indlæg: 32
Næ, nu jeg tænker mig om ramte vi en bølge forkert og umiddelbart herefter døde motoren. Er der en oplagt del, som kan slå sig løs?
Reply With Quote
  #3  
Gammel 01-07-2019, 20:20
Christopher Christopher er offline
Amøbe - tæt på vandet
 
Tilmeldelsesdato: Aug 2014
Bopæl: Nordsjælland
Indlæg: 32
Problem løst

Har selv fundet problemet. Det hjalp faktisk at skifte vandudskiller og benzinfilter. Men da jeg testede motoren stod denne i frigear. Der er tilsyneladende en sikring der gør, at motoren ikke vil over 1.500 rpm i frigear. Derfor gik den dårligt som det oprindelige problem på åbent hav. Testet med motoren i gear, går den nu 4000 rpm uden problemer. Glæder mig til at teste det af på vandet.
Reply With Quote
Svar

Emne værktøjer
Visning af emner

Indlæg regelment
Du må ikke lave indlæg i nye emner
Du må ikke lave indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er On
Smilies er On
[IMG] kode er On
HTML kode er Off

Forum Jump

» Statistikker
Medlemmer: 2,547
Emner: 5,097
Indlæg: 47,876
Velkommen til vores nyeste medlem, DanielNerie
» Sponsorer
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.0

Alle tider er GMT +1. Klokken er nu 02:35.


Design By: Miner Skinz.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertisement System V2.5 By   Branden