Fenderen.dk
 
GPS Tracker til Bil, Båd, MC

Gå tilbage   Fenderen.dk > Mekaniske forumet > Motor

Motor Spørgsmål til motorer af alle arter kan stilles her. Inden- og/eller udenbords og/eller jetski - bare skyd løs.

» Online brugere: 68
0 medlemmer og 68 gæster
No Medlemmer online
Fleste brugere online var 267, 04-10-2013 at 15:26.
» Sponsorer
» Tilmeld dig nu


Vil du være en del af Danmarks bedste bådforum?
SÅ KLIK HER OG OPRET EN PROFIL

Svar
 
Emne værktøjer Visning af emner
  #1  
Gammel 05-08-2018, 17:42
CVDJ CVDJ er offline
 
Tilmeldelsesdato: May 2016
Bopæl: Horsens
Indlæg: 9
Voldsomme temperatursving Penta 3.0

Hey - så kort som muligt. 3.0 GLP-E motor årg. 2007

min båd har altid vist ca. 80 grader som normal driftstemperatur (håber det er normalt). Impeller går i stykker og motor bliver selvfølgelig "noget varm". Impeller er skiftet men siden dette svinger min temperaturmåler fra 60-95 grader dog nogle gange står den som normalt på ca. 80.

Skiftede derfor på mistanke min termostat men uden effekt = uændret fejl.

Nogen som har gode bud på hvad der sker......defekt temperatursensor så båden rent faktisk ikke er ved at blive for varm men blot viser det pga. sensor. Kan en sensor svinge på denne måde ?? eller har nogen været ude for at stumper fra den gamle impeller kan gøre noget i denne stil (der er ikke rester fra den i impellerhuset eller termostathuset, men kan det gemme sig i en si i udstødningsknæet eller noget og forårsage dette ?? (Husk at den pludselig svinger helt ned omkring 60 grader hvilket undrer mig meget.

Ser frem til at høre fra nogen som har erfaring med dette, så jeg kan komme på vandet igen i en fart
Tak Christian
Reply With Quote
  #2  
Gammel 06-08-2018, 17:12
MartinN's Avatar
MartinN MartinN er offline
Ægte Fenderen-mand
 
Tilmeldelsesdato: Aug 2008
Bopæl: Odense
Indlæg: 1,376
Billeder: 102
Definér lige impeller går i stykker ;-)

Brækkede der stykker af lamellerne?
__________________
/Martin

En dårlig sejltur er altid bedre end en god dag på arbejde ...

_______________________________________
Askeladden 565 Wasper - 225 HK Optimax

Once you go black - you'll never go back !!
_______________________________________
Reply With Quote
  #3  
Gammel 06-08-2018, 20:32
Miss Mancini's Avatar
Miss Mancini Miss Mancini er offline
Ægte Fenderen-mand
 
Tilmeldelsesdato: Jun 2008
Bopæl: www.nytdrev.dk
Indlæg: 3,484
Billeder: 20
Impelleren vil som udgangspunkt miste "vingerne", hvis selve søvandspumpen har været kørt tør for vand. Det ses sjældent, hvis kontinuerlig service er udført. Det er set før, hvis motoren har været startet op på land og vandtrykket har være for lavt.

Problemerne med temperatursvingninger - der er flere muligheder;

Defekt temperaturføler
Blokering af urenheder / "vinger" fra impelleren i motorens kølesystem
Defekt søvandspumpe, hvor impelleren roterer i

Ud fra det, som du fortæller, så hælder jeg mest til en defekt temperaturføler.

Har du haft et instrument koblet til, så du kan se, om motoren rent faktisk har de oplyste gradtal?
__________________
Chi non risica, non rosica
Reply With Quote
Svar

Emne værktøjer
Visning af emner

Indlæg regelment
Du må ikke lave indlæg i nye emner
Du må ikke lave indlæg
Du må ikke vedhæfte filer
Du må ikke redigere dine indlæg

BB code er On
Smilies er On
[IMG] kode er On
HTML kode er Off

Forum Jump

» Statistikker
Medlemmer: 2,404
Emner: 5,061
Indlæg: 47,772
Velkommen til vores nyeste medlem, oleiso
» Sponsorer
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.0

Alle tider er GMT +1. Klokken er nu 23:39.


Design By: Miner Skinz.com
Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertisement System V2.5 By   Branden